De Laerling

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

De Laerling is een kleine kielboot die buitengewoon geschikt is voor kinderen van elk niveau om in te leren zeilen. De Laerling komt van dezelfde tekentafel als de bekende Olympische klasse Soling en Yngling.

De Laerling is een tweemansjeugdboot. Hiermee onderscheidt de Laerling zich van de Optimist en maakt zij de overstap naar de grotere kielboten gemakkelijk.

Kinderen kunnen met elkaar zeilen, maar ook biedt de Laerling voldoende ruimte om met een volwassene te zeilen.

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” image=”107″ style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”106″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”104″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” style=”vc_box_shadow_border”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Geschiedenis” font_container=”tag:h2|text_align:left”][vc_column_text]

De Laerling is ontworpen door Jan Herman Linge, die in 1976 is begonnen met de bouw van de bootjes. Wereldwijd is er interesse voor de Laerling omdat ze veilig en compleet zijn. Van de grootste zeilscholen in Nederland tot Disney World zijn ze populair.

In 2005 verkreeg Vincent de Heer de rechten om de Laerling te gaan produceren en te verkopen. Anno 2007 is de Laerling voorzien van een rubberen neus en een zelflozende kuip, wat de Laerling nog aantrekkelijker maakt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” image=”105″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][/vc_row]